Customer Support Engineer

Turku, Finland
Support
Full-Time
HAE TEHTÄVÄÄ

N.B.: We are publishing this open position in Finnish as most of our customer support work is in Finnish.

Trivore kasvaa ja tarvitsemme sinua!

Trivorelaiset ovat valtaosin ohjelmistokehittäjiä. Ilman mahtavaa asiakastukeamme emme kuitenkaan pärjää. Koska haluamme pitää hyvää huolta kasvavasta asiakaskunnastamme, etsimme nyt kahta kokenutta asiakastukihenkilöä. Jos sinulla on halua ja kapasiteettia, näistä tehtävistä pystyt ponnistamaan jatkossa projektipäällilköksi.

Päätuotteemme on identiteetti- ja pääsynhallintapalvelu Trivore Identity Service, joka on käytössä jo parilla miljoonalla suomalaisella. Pinnan alla järjestelmä on toki paljon muutakin, eli sopimushallintaa, valtuuksia, lompakoita, suostumuksia, GDPR-prosesseja, integraatioita ja paljon muuta kansalaisten ja asiakkaiden tarvitsemaa.

Pääset mukaan tiimiin, joka jalkauttaa palvelumme asiakkaillemme heidän näköisekseen ja osaksi heidän palveluitaan. Työssa on vaatimuksena oman tuotteemme tunteminen ja kyky kommunikoida se asiakkaille. Konkreettisena esimerkkinä voisi mainita valtuuksien ja suostumusten toiminta ja niiden vaikutus asiakkaiden palveluiden muotoiluun.

Voit törmätä mm. tällaiseen kysymykseen: "Tarvitsemme suostumuksen miljoonalta ihmiseltä lähettää heille häiriötiedotteita. Miten toteutamme tehokkaimmin uuden palvelumme?"  Usein joudumme myös opastamaan asiakkaiden palveluita rakentavia ulkoisia ohjelmoijatiimejä. Siinä riittää yleensä vain ohjaaminen oikean paikkaan dokumentaatiossa.

Työ on teknistä, joten uuden oppiminen ja uusien asioiden ymmärtäminen on jatkuva prosessi. Mentorisi tässä ovat kuitenkin maailman parhaat ja aina käytettävissäsi. Teknisen puolen vastapainona on asiakkaiden kanssa tehtävä kehitystyö, jossa sovitat liiketoimintatarpeet ja palvelumme kyvykkyydet yhteen.

Ihmisten kanssa hyvin toimeentuleminen ja tarpeiden kuunteleminen sekä niiden ymmärtäminen ovat avainasioita työn menestyksekkäässä hoitamisessa. Työkielenä on ensisijaisesti suomi. Englanti on päivittäin käytössä ja ruotsi katsotaan eduksi.

Paikat on täyspäiväivisiä ja työsuhteet ovat toistaiseksi voimassa olevia. Konttorimme sijaitsee Turussa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, hyvät työsuhde-edut ja huippuluokan kollegat sekä hyvät mahdollisuudet edetä urallasi.

HAE TEHTÄVÄÄ