Skip to content

Uusia nimityksiä turkulaisen ohjelmistotalo Trivoren johtoon

Tiedotteet 06/06/2023
Jaa

Trivore Oy on uudistanut johtoaan. Perustaja ja aiempi toimitusjohtaja Kari Mattsson siirtyy CTO:n rooliin. Trivoren uudeksi toimitusjohtajaksi nimitettiin Veli-Pekka Vähälummukka. Vähälummukka on aiemmin toiminut muun muassa BLC Taito- ja Coreware-yritysten toimitusjohtajana.

– Trivoren kasvu viime vuosina on ollut hienoa ja nopeaa. Kasvu luo aina uudenlaisia tarpeita hallinnolle ja johdolle. Johtamiseen ja yleiseen tekemiseen rakennamme nyt uusia prosesseja, jotka palvelevat entistä paremmin niin asiakkaita kuin työntekijöitäkin, Vähälummukka kertoo.

Trivorelle on toukokuussa nimitetty myös kolme uutta johtajaa sisäisen haun kautta. Trivorella Senior Developerina toiminut Sebastian Bröckl on Trivoren uusi Head of Product Development ja asiakasvastaava Petteri Saari toimii jatkossa Head of Customer Solutions -nimikkeellä. Trivoren pitkäaikaisimpiin työntekijöihin kuuluva, erityisesti Service Desk Leadin roolissa toiminut Erno Lindstedt on Trivoren uusi Head of Infrastructure. Muutokset toiminnassa otetaan hallitusti käyttöön kuluvan vuoden aikana.

Toiminnan kasvamisen myötä Trivore avasi toukokuussa myös ensimmäisen sivutoimipisteensä Seinäjoelle. Uudelle toimipisteelle etsitään nyt henkilöstöä Seinäjoen alueelta. Uuden toimipisteen avaaminen tuli ajankohtaiseksi yrityksen merkittävän kasvun myötä. Yli 20 vuotta Turussa toimineen Trivoren liikevaihto on tasaisesti kasvanut viimeisen viiden vuoden aikana alle miljoonasta yli kahteen miljoonaan, ja henkilöstön määrä on kolminkertaistunut.

Jaa