Skip to content

Asiantuntija identiteetti- ja tunnistautumispalveluissa

Nykypäivänä operoivien organisaatioiden toiminnassa identiteetin- ja pääsynhallinta on kasvanut kriittisen tärkeään rooliin. Vahva tunnistautuminen ja turvallinen, luotettava henkilötietojen hallinta ovat välttämättömyyksiä nyt ja tulevaisuudessa.

 

Yhä useampien järjestelmien verkossa ja datamäärien kasvaessa integraatiot puolestaan auttavat automatisoimaan ja sujuvoittamaan työtä sekä vähentävät inhimillisten virheiden riskiä.

30
Trivorelaista
23
vuotta kokemusta
5 000 000+
Käyttäjätiliä

Kotimaiset, asiakaslähtöiset ratkaisut

Trivoren tärkeimpiin palveluihin kuuluvat identiteetti ja pääsynhallintaratkaisut Trivore ID (kansalaiset ja asiakkaat) ja Trivore eIAM (IT-infrastruktuuri, työntekijät ja kumppanit), sekä asiakaskohtaiset ratkaisut (asiakaskohtainen sovelluskehitys).

Trivoren tuotteet ovat markkinoilla poikkeuksellisia, sillä tarjoamamme ratkaisu on 100% suomalainen ja täysin meidän kehittämämme. Kehitämme aktiivisesti tuotteita sekä omien visioidemme että asiakastarpeiden mukaan. Emme siirrä tai käsittele organisaatiosi dataa Suomen rajojen ulkopuolella.

Palvelutoteutus asiakkaan lähtökohdista

  • SaaS-palveluna turvallisista laitetiloistamme
  • on-premise-ratkaisuna omasta konesalistanne.

Joustavaa asiakaslähtöisyyttä

  • Tarjoamaan asiakkaillemme erinomaista läpinäkyvyyttä järjestelmään
  • Enemmän asiakaskohtaisia räätälöintimahdollisuuksia
  • Joustavat lisenssisopimukset.

Trivore eIAM

Trivore eIAM -tuotteella organisaatio saa käyttäjät, pääsyoikeudet ja IT-palvelut hallintaan yhdellä työkalulla.

Modernissa työkulttuurissa on jo vaatimus, että käyttäjien täytyy päästä ketterästi tarvitsemiinsa tietoihin, ja että käyttäjätietojen elinkaaren on pysyttävä muutosten mukana.

Järjestelmämme mahdollistaa käyttäjien ja palveluiden pääsynhallinnan, kertakirjautumisen (SSO), käyttäjien vahvan tunnistautumisen (MFA), sekä käyttöoikeuksien hallinnan. Lisäksi eIAM-järjestelmämme sisältää tarvittavat integraatiot ja API-hallinnan muutosten automatisoinnille ja elinkaaren hallinnalle (IGA).

Trivoren eIAM on moderni, erittäin monipuolinen ja mukautuva ratkaisu.

Trivore ID

Trivore ID on älykäs identiteettien hallintapalvelu sekä tietovaranto, joka toimii monen asiakkaamme palveluiden ydinjärjestelmänä: se on sekä asiakasrekisteri että kertakirjautumisjärjestelmä.

Tyypillisesti tuote on käytössä kuluttajien identiteettien hallinnassa. Trivore ID mahdollistaa käyttäjätietojen integraation eri ulkoisiin järjestelmiin ja tiedon rikastamisen järjestelmien välillä.

Lisäksi Trivore ID:ssä on muun muassa GDPR-prosessien tuki, joka voidaan ulottaa kattamaan myös siihen integroidut järjestelmät.

Trivore ID on toimialariippumaton ja se on käytössä laajalti eri toimialoilla.

Organisaatiollesi sopiva vaihtoehto

Asiakaskohtainen sovelluskehitys

Yhä useampien järjestelmien verkossa ja datamäärien kasvaessa integraatiot auttavat automatisoimaan ja sujuvoittamaan työtä sekä vähentävät inhimillisten virheiden riskiä.

Kaikki tuotteemme ovat hyvin skaalautuvia, ja niiden keskiössä ovat aina kunkin asiakkaan yksilölliset tarpeet. Vuosien kehitystyön tuloksena tuotteissamme on laaja valikoima mahdollisia toiminnallisuuksia. Emme kuitenkaan arastele istua suunnittelupöydän ääreen tai uuden ohjelmointikielen omaksumista, jos sen avulla voimme tarjota asiakkaallemme parhaiten räätälöidyn tuotteen.

Trivoren vahvuus tuotetalona on räätälöitävyys tuotteiden ympärillä, tähän tarjoamme asiakaskohtaista sovelluskehitystä. Tuotteistus tarkoittaa, että olemme rajanneet sovelluskehityksemme toteuttamaan yleisiä ominaisuuksia, joille markkinoilla on kysyntää. Yhtä hyvin tiedämme, että asiakkaillamme on moninaisia tarpeita, joihin ketterällä kehityksellä voimme toteuttaa tuoteen ytimen ympärille juuri heidän liiketoimintaa palvelevia lisäominaisuuksia. Tämä on jo pitkään ollut mallimme jolla saavutamme erinomaisen asiakastyytyväisyyden, samoin kuin poikkeukselliset asiakastoteutukset, joita muut eivät tarjoa.

Open ID Connect -sertifioitu ratkaisu

Käyttäjän tunnistamisen ytimessä oleva Open ID Connect -rajapinta tuotteessamme kuuluu harvalukuisiin Open ID Foundationin sertifioimiin ratkaisuihin maailmassa.

Tuotteen sertifiointi varmistaa esimerkiksi sen, että sen yhteensopivuus ja tietoturva ovat standardin mukaisesti toteutettu. Tämä varmistaa eri järjestelmien saumattoman integroinnin muun muassa Single Sign-On -käytössä.

Jatkuva tuotekehitys takaa parhaan lopputuloksen

Koska muutos on jatkuvaa ja verkossa erityisen nopeaa, on ensisijaisen tärkeää huolehtia, että organisaation käytännöt ja käytössä olevat palvelut ovat ajan tasalla.

 

Tämän vuoksi meille Trivorella on prioriteettina pysyä mukana muutoksessa: käytämme aina moderneja tekniikoita ja teemme jatkuvaa tuotekehitys- ja tutkimustyötä, jotta tuotteemme ja palvelumme pystyvät aina vastaamaan kaikkiin haasteisiin.

Kysy lisää Trivore IAM -palvelusta organisaatiollesi

Trivoren IAM-palvelu räätälöidään aina asiakaskohtaisesti, teidän tarpeistanne lähtien. Jos haluat kuulla tarkemmin Trivoren IAM-palvelun mahdollisuuksista organisaatiollesi, kerromme mielellämme lisää siitä, miten ratkaisumme auttaa juuri sinua.

CEO
Veli-Pekka Vähälummukka