Skip to content

Meistä

Reilu 20 vuotta intohimoa IT-alalla ja ohjelmistokehityksen parissa ovat johtaneet meidät tähän: meillä on ympärillämme loistava asiantuntijoiden porukka ja käsissämme modernein kotimainen ratkaisu kaikkiin organisaation identiteetin- ja pääsynhallintatarpeisiin.

Missiomme

Trivoren missiona on olla ohjelmistokehityksen strateginen tienraivaaja ja oman polkunsa kulkija.

Tämä tarkoittaa sitä, että emme tyydy ikinä helpoimpiin ratkaisuihin, jos ne eivät ole parhaita. Emme pelkää haastaa, kokeilla ja löytää uusia tapoja tehdä.

Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan, turvallisen ja modernin tavan hallinnoida identiteettejä ja pääsyoikeuksia päivä päivältä monimutkaistuvassa digitaalisten järjestelmien viidakossa.

Arvomme

Arvot jäävät usein sanahelinäksi, tai pahimmillaan ne unohdetaan täysin pölyttymään kaapin perukoille. Me emme halua toimia näin, vaan pidämme arvojamme aktiivisesti osana työtämme ja toimintaamme.

Itsenäisyys tarkoittaa meille arvona sitä, että toimintamme ei ole riippuvaista sijoittajista tai ulkopuolisista tahoista. Tämä tarkoittaa myös vapautta tekemisessä – pystymme itse määrittelemään meille ja asiakkaillemme parhaiten sopivat ratkaisut.

Ketteryys on ollut alusta asti osa Trivoren tekemistä. Olemme kasvaneet huimasti, mutta pysyneet silti vielä ihmisen kokoisena yrityksenä: pystymme sopeutumaan muutoksiin nopeasti emmekä kaihda äkkikäännöksiäkään silloin, kun sille on tarvetta.

Ja mitä olisikaan ohjelmistokehitys ilman uteliaisuutta? Uteliaisuus johdattaa Trivorea jatkuville tutkimusretkille koodien syövereihin, auttaa katsomaan asioita uusista näkövinkkeleistä ja avartaa näkemystämme asiakasratkaisujen pohtimiseen.

Tekemisemme on raudanlujaa, mutta haluamme kääriä sen pehmeisiin arvoihin – sillä vaikka tuotteemme ovat intohimomme, ei mitään olisi ilman ihmisiä. Inhimillisyys ja empatia näkyvät meillä siinä, että huomioimme aina työntekijämme ja asiakkaamme ihmisinä, ja otamme huomioon ihmisyyden mukanaan tuomat hyvät ja huonot puolet. Iloitsemme yhdessä onnistumisia, ja mukautamme tekemistä silloin, kun elämä heittelee. Lisäksi tasa-arvo on arvonamme tavoite, jota kohti pyrimme jatkuvasti kulkemaan.

Ei pikaratkaisuja

Ohjelmistoratkaisumme suunnitellaan aina alusta alkaen niin, että niiden elinkaari on pitkä – jopa vuosikymmenten mittainen. Pidämme tuotteemme ajankohtaisina ja moderneina säännöllisellä päivittämisellä. Tuotteemme on myös ISO 9001 -sertifioitu, eli seuraamme jatkuvasti tekemisemme ja tuotteemme laadukkuutta. Emme etsi hataria pikaratkaisuja, vaan haluamme löytää tavat luoda jotain vakaata ja pysyvää.

Katse tulevaisuudessa

Haluamme osaltamme olla viemässä IT-alaa kohti ekologisesti kestävämpiä valintoja. Tämän vuoksi olemme vuonna 2024 siirtämässä kaikki palvelumme 100 % uusiutuvaa tuuli- ja aurinkoenergiaa käyttävään, sertifioidusti ilmastoneutraaliin konesaliin.

Kasvun polulla

Trivoren henkilöstömäärä on tuplaantunut alle kolmessa vuodessa, ja myös liikevaihdossa on otettu suuri loikka kahden miljoonan tälle puolen. Kasvumme ei näytä hidastumisen merkkejä ja meillä on ilo edelleenkin toivottaa joukkoomme uusia loistotyyppejä. Jos haluaisit itsekin osaksi trivorelaisten joukkoa, käy lukemassa tarkemmin, mitä tarjoamme työntekijöillemme rekrysivultamme.

Asiakas edellä

Trivoren koko liiketoiminnan ytimessä on aina ollut asiakaslähtöinen tekeminen. Meille on sydämen asia, että ratkaisumme ovat asiakkaillemme aidosti hyödyllisiä ja helpottavat organisaatioiden jokapäiväistä toimintaa. Lue lisää tuotteistamme tai ota yhteyttä, jos jo nyt olemme saaneet sinussa aikaan tutinan, että voisimme olla teidän organisaatiollenne sopiva kumppani identiteetin- ja pääsynhallinnassa.

Trivorelaisuus koostuu monista asioista

Trivorelta löytyy vahvaa osaamista ja joukkoomme kuuluu ihmisiä hyvin monipuolisista eri taustoista. Hyvä työyhteisö on trivorelaisille tärkeä, ja vaikka suhtaudumme etätöihin hyvin joustavasti, viihdymme poikkeuksellisen hyvin myös toimistoillamme toistemme seurassa.

30
trivorelaista Turussa, Seinäjoella ja etänä
19
viherkasvia toimistoilla ilahduttamassa
64
suklaalevyä arvosteltu levyraadissa
84
kiloa kahvia kuluu vuodessa