Skip to content

Ura Trivorella

Trivorelta löytyy monipuolinen osaajien joukko. Osa meistä on ollut mukana aivan alkuvuosilta asti ja osa vasta aloittelee matkaansa trivorelaisena. Meitä jokaista kuitenkin yhdistää utelias asenne ja intohimoinen suhtautuminen omaan tekemiseen.

Trivorelaisuus ei ole kiinni paikkakunnasta

Tarinamme alkoi 2000-luvun alussa Turusta. Päämajamme löytyy yhä samasta paikasta, mutta vuonna 2023 laajensimme toimintaamme Seinäjoelle. Sittemmin mukaan on hypännyt tekijöitä ympäri Suomen.

Trivorella sinua odottaa työyhteisö, johon on helppo liittyä juuri sellaisena kuin olet. Meillä viihtyvät niin sosiaaliset kuin introvertimmätkin tyypit, joista jokainen solahtaa tiimiin ihan yhtä sutjakasti. Meillä jokaiselle annetaan tilaa kasvaa ja päästä täyteen potentiaaliinsa työnteon lomassa.

Joukkomme on viime vuosina kasvanut kiihtyvää vauhtia ja tiimimme on kolminkertaistunut kolmen vuoden aikana. Mukaan kuitenkin mahtuisi lisää osaajia ja kenties odotammekin juuri sinua!

Emme odota sinua tyhjin käsin, vaan tarjoamme esimerkiksi:

Kattavan työterveyshuollon ja vapaa-ajan vakuutuksen

Tuemme työntekijöidemme henkistä ja fyysistä hyvinvointia muun muassa laajalla työterveydenhuollolla. Työterveyteen liittyvissä asioissa kumppaninamme toimii Heltti, joka on erikoistunut erityisesti tietotyöläisten hyvinvointiin. Lisäksi meillä on käytössämme laaja vapaa-ajan vakuutus.

Mielenkiintoisia, merkityksellisiä ja vaihtelevia projekteja

Toteutamme itse tuotteemme, joten niihin liittyy monenlaisia kehitys- ja ylläpitotehtäviä. Meillä on myös kivat ja kiinnostavat asiakkaat, joiden kanssa pääsee tekemään merkityksellisiä projekteja.

Mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen ja kouluttautumiseen

Oppiminen on elinikäistä ja meillä tuetaan työn ohessa kehittymistä. Käytössämme on esimerkiksi LinkedIn Learning, jonka kursseihin voit uppoutua työajan puitteissa kaksi tuntia viikossa. Alusta on käytettävissä myös vapaa-ajalla, joten oppimisen ei tarvitse rajoittua pelkästään oman alan kursseihin!

Ensiluokkaiset laitteet ja ohjelmistot käyttöösi

Meillä työskentelee sulassa sovussa Windowsin, Linuxin ja Macin käyttäjiä. Voitkin siis valita käyttöjärjestelmäsi sen mukaan millä hommat parhaiten hoituvat. Sopivia työvälineitä ei tarvitse kartoittaa yksin, vaan saat apua kokeneelta asiantuntijaltamme.

Lounas-, puhelin- sekä kulttuuri- ja liikuntaedun

Työsuhde-eduillamme haluamme tukea kokonaisvaltaista hyvinvointiasi. Pääset muun muassa herkuttelemaan maittavilla lounailla, rentoutumaan hieronnassa sekä liikkumaan ja kokemaan sykähdyttäviä kulttuurielämyksiä vapaa-ajalla. Tarjoamme myös puhelinedun.

Viihtyisät ja ergonomiaa tukevat toimitilat

Toimitilamme sijaitsevat Turussa ja Seinäjoella, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Toimistoiltamme löytyy esimerkiksi ergonomista työskentelyä tukevat sähköpöydät sekä jumppavälineet.

Joustavat etätyökäytännöt

Vaikka meillä viihdytäänkin poikkeuksellisen hyvin yhdessä toimistolla, niin tarjoamme myös hyvät välineet ja joustavat käytännöt etätyöskentelyyn. Etätyöskentely onnistuu mistä vain tietoturvallisesta paikasta, jossa saat työrauhan. Tällä hetkellä meillä työskennellään sekä täysin etänä että hybridimallilla. Paikkakunta ei siis ole este trivorelaisuudelle!

Liukuvan työajan

Liukuva työaika mahdollistaa työ- ja vapaa-ajan sujuvan yhdistämisen. Meillä tämä tarkoittaa sitä, että työt voi aloittaa 6–10 aikaan ja lähteä 14–18. Lähtökohtaisesti työaika on siis aina 7,5h päivässä mutta liukuman puitteissa voi tehdä välillä pidemmän, välillä lyhyemmän työpäivän tai pitää kokonaisen päivän vapaata. Liukuman puitteissa voi myös käydä kesken työpäivän hoitamassa henkilökohtaisia asioita.

Joko kuulet Trivoren kutsun?

Älä suotta aikaile, vaan kurkkaa täältä avoimet työpaikkamme ja hae mukaan tiimiin: