Skip to content

Trivorelaisen päivä: Asiakasvastaava Juhani on linkki asiakkaan ja kehittäjien välillä

Trivorelaiset 30/06/2023
Jaa

Millaisia tyyppejä trivorelaiset oikein ovat, ja mitä meidän päiviimme kuuluu? Trivorelaisen päivä -juttusarjassa kurkistetaan aina yhden trivorelaisen työpäivään. Samalla kerromme, millainen polku on kaikilla Trivorelle johtanut. 

Kesäkuussa esittelemme Trivoren asiakasvastaava Juhanin, joka viihtyy vapaa-ajallaan esimerkiksi bänditoiminnan parissa.


Juhani työskentelee Trivorella monipuolisten asiakastehtävien sekä projektinhallinnan parissa. Ennen IT-alalle hakeutumista hän teki töitä autojen sekä asiakaspalvelutehtävien parissa.

”Nuorempana opiskelin itseni automekaanikoksi. Niitä hommia tein hetken. Sitten päädyin huoltoasematyöntekijäksi, jossa pestissä vietin useamman vuoden”, Juhani summaa aiempaa uraansa. ”Kolmenkympin lähestyessä ja esikoiseni synnyttyä päätin vaihtaa alaa ja lähdin opiskelemaan tietojenkäsittelyä Turun ammattikorkeakouluun.”

Opintojensa ohella hän työskenteli Turun ammattikorkeakoulun theFIRMA-projektitoimistossa, jonka toiminta pyörii opiskelijoiden voimin. Siellä Juhanin työtehtäviin kuuluivat esimeriksi web-kehittäjän sekä opiskelijatoimitusjohtajan työt.

”TheFIRMAn vastaavan lehtorin suosituksesta suoritin kouluun kuuluvan viimeisen harjoitteluni täällä Trivorella. Heti harjoittelun päätyttyä sain jäädä Trivorelle vakituiseksi työntekijäksi.”

Projektinhallintaa ja ratkaisujen löytämistä

Trivorella Juhani työskentelee asiakasvastaavana sekä uuden asiakastuen käyttöönottoprojektin vastuuprojektipäällikkönä. Asiakasvastaavan roolissa hänen tehtävänään on toimia linkkinä asiakkaan ja tuotetiimin välillä. Tukitiimissä hänen toimenkuvaansa kuuluu Trivore ID-tuotteen ja siihen liittyvien lisäpalveluiden tuotetukena toimiminen. Työnkuvat sopivatkin erinomaisesti hänen tarkalle ja lämpimän humoristiselle luonteelleen.

”Nautin siitä, kun saan asiat toimimaan. Olipa kyse sitten jonkin asian teknisestä toteutuksesta tai esimerkiksi uuden prosessin mallintamisesta ja käyttöönotosta.”

Kun Juhanilta kysyy, mikä tekee työpäivästä mukavan hän vastaa epäröimättä: ”Tolkuttoman ammattitaitoiset ja avuliaat kollegat, joilta saa apua aina sitä tarvittaessa.”

Lisäksi hän nostaa esiin Trivoren omat tuotteet ja hyvät tulevaisuuden näkymät.

”Trivoren tuotteilla on valtava potentiaali, jonka realisoitumista on ilo seurata. Tällä hetkellä meillä on tosiaan työn alla asiakastukiprosessien päivittäminen, joka tehostaa entisestään tuotetukeemme liittyviä prosesseja.”

Tulevaisuudelta hän toivoo lisää naurua, uusia mahtavia kollegoita jakamaan työtehtäviä sekä lisää mahdollisuuksia kehittää aiempaa osaamistaan.

 


Työkaverin terveiset:

 


Juhanin päivä Trivorella:

9.00 Juhanin päivä alkaa tulevien työtehtävien suunnittelulla ja viestintäkanavien tarkistamisella.

10.00 Integraatiotiimin weeklyyn osallistuminen.

11.00 Ruokatauoiksi hän suuntaa Trivoren ruokatilaan työkaverien kanssa.

12.00 Asiakastuen käyttöönottoprojektin edistämistä.

14.00 Asiakasviestintää sekä -tukitehtäviä.

16.00 Asiakastapaamiseen osallistuminen.

17.00 Vapaa-ajalla Juhani touhuaa tarhaikäisten lastensa kanssa.

”Kahden lapsen isänä ja talonomistajana varsinaiselle rentoutumiselle ei jää paljoa aikaa. Mutta kun tähdet ovat linjassa, pyrin varaamaan aikaa videopeleille, kitaran soittoon ja muuhun bänditoimintaan.”

Jaa