Skip to content

Trivorelaisen päivä: Trivoren tukitiimiin kuuluva Jenni ratkoo asiakkaidemme kohtaamia haasteita

Trivorelaiset 29/08/2023
Jaa

Millaisia tyyppejä trivorelaiset oikein ovat, ja mitä meidän päiviimme kuuluu. Trivorelaisen päivä  -juttusarjassa kurkistetaan aina yhden trivorelaisen työpäivään. Samalla kerromme, millainen polku on kaikilla Trivorelle johtanut. 

Elokuussa esittelemme Trivore ID tuoteasiantuntijana toimivan Jennin, joka viihtyy vapaa-ajallaan esimerkiksi peliaiheisten ristipistotöiden parissa.


Turun AMK:sta valmistunut tieto- ja viestintätekniikan insinööri Jenni erikoistui opinnoissaan projektinhallintaan. Valmistuttuaan hän suunnitteli jatkavansa jo kouluaikana startannutta uraansa Turun ammattikorkeakoulussa. Mieli kuitenkin muuttui, kun selvisi, että hänen osaamisestaan oli kiinnostuttu Trivorella.

”Sain kuulla, että opiskeluajoilta tuttu trivorelainen oli suositellut minua tänne. Tuntui tietysti hyvältä, että olin jäänyt mieleen noin positiivisesti. Olin myös kuullut yrityksestä paljon hyvää, joten lähetin hakemuksen ja pääsin haastatteluun.”

Suunnitelmien muutos kannatti ja nyt Jenni on jo lähes vuoden verran ollut osa trivorelaisten työyhteisöä. Hänen ensifiiliksiään trivorelaisuudesta pääsee lukemaan joulukuisesta blogistamme: Uudet trivorelaiset esittäytyvät – Jenni ja Jarno.

Monipuolisia tukitehtäviä ja asiakkaiden auttamista

Jennin työnkuva Trivorella on monimuotoinen. Päiviin kuuluu esimerkiksi tiketöintijärjestelmän organisointia, projektien aikatauluttamista sekä asiakkaiden kohtaamien haasteiden ratkaisua:

”Tällä hetkellä toimin myös uuden Trivore Support -tiimin jäsenenä. Olen mukana luomassa tiimille prosesseja ja koordinoin osaltani tähän liittyviä asioita SysOpsin kanssa. En siis ole mukana ylätason suunnittelussa vaan enemmän siinä hands on -osiossa ja käyttöönotossa.”

Projektien sprinttien päätyttyä hän auttaa myös tuotetestauksessa. Tässä Jenni pitää erityisesti siitä, kun pääse ensimmäisenä kokeilemaan uusia ominaisuuksia. Samalla myös oppii ymmärtämään paremmin, miten kaikki toimii ohjelmien taustalla.

Toisiaan tukeva työyhteisö tekee päivästä kuin päivästä mukavan

Joskus meistä kaikilla on niitä päivä, kun kaikki ei suju kuin tanssi. Tällaisina hetkinä huumorintajuiset ja aina tukena olevat työkaverit ovat kultaakin arvokkaampia.

”Tässäkin työssä on hetkiä, joita ei varmasti jaksaisi ilman mahtavia työkavereita. Yhdessä voimme vaikka itkunauraa vastaan tuleville haasteille”, Jenni toteaa.

Trivorelaisten työyhteisössä vallitseekin poikkeuksellisen hyvä yhteishenki, jossa kaveria tsempataan ja autetaan yli haasteiden. Töihin on myös mukava tulla, kun toimistolla odottaa porukka, jonka seurassa viihtyy ja johon voi liittyä omana itsenään.

 


Työkaverin terveiset:


Jennin päivä Trivorella

Jennin työpäivät ovat harvoin keskenään samanlaisia, mutta jonakin päivänä aikataulu saattaa näyttää esimerkiksi tällaiselta:

8.00 Aamu alkaa kahvilla, tulevien työtehtävien priorisoinnilla ja mahdollisiin viesteihin vastaamisella.

9.00 Tuotekehittämistä tai -testaamista.

10.00 Asiakkaiden haasteiden ratkaisemista ja ajoittain yllättävien tulipalojen sammuttamista.

11.00 Ruokatauot Jenni viettää mielellään toimiston ruokatilassa yhdessä työkavereiden kanssa.

12.00 Asiakastapaamiseen osallistuminen.

14.00 Uusien tikettien läpikäyntiä ja projektinhallintaa.

16.00 Töiden jälkeen Jenni uppoutuu mielellään pelaamiseen, ristipistotöihin ja elokuvien sekä sarjojen katsomiseen: “Hyllystämme löytyy tällä hetkellä noin 850 elokuvaa ja sarjan tuotantokautta”.

 

Jaa