Skip to content

Uudet trivorelaiset esittäytyvät: Kalle ja Hannu

Trivorelaiset 06/09/2023
Jaa

Trivorelaisten joukko on jälleen kasvanut uusilla osaajilla. System Engineer Kalle ja projektipäällikkö Hannu kertovat keitä ovat ja miltä ensimmäiset hetket trivorelaisena ovat tuntuneet.

 


Kalle, System Engineer

 

Kuka olet ja mistä tulet?

Hei, olen Kalle. Turun IT-maailmassa olen pyörinyt noin 13 vuotta ja tänne Trivorelle palasin noin 10 vuoden muualla olon jälkeen.

Mikä Trivoressa veti puoleensa?

Yrityksen tavoitteet ja käyttämät tekniikat osuivat hyvin yhteen omien tavoitteideni kanssa. Kuultuani muutamaa vanhaa tuttua varmistuin siitä, että täällä olisi minulle hyvä penkki istuttavaksi.

Mitkä asiat saavat sinut innostumaan työssäsi?

Kun tekninen vaade on juuri oman turvallisuuden tunteen ulkopuolella. Pidän myös työtehtävien antamista vapauksista fyysisen sijainnin suhteen. Ja kun vielä pääsee kehittämään toimintatapoja parempaan suuntaan – ai ai ai, että tuntuu hyvältä.

Mitkä ominaisuutesi ovat erityisen hyödyllisiä uudessa työssäsi?

Kärsivällisyyteni ja syvä tekninen ymmärrykseni infrastruktuuri automaatiosta sekä perinteisistä infrastruktuuri tekniikoista.

Mitä odotat trivorelaisuudelta?

Haastavia teknisiä työtehtäviä ja pitkäjänteistä alustan ja toimintatapojen optimointia.

Mikä on vapaa-ajalla kaikkein mieluisinta puuhaa?

Ulkoilu perheen kanssa, okt-rakentaminen ja saunominen.

 


Hannu, projektipäällikkö

 

Kuka olet ja mistä tulet?

Olen Luoman Hannu ja tulen Seinäjoelta, jossa yritämme nostaa Trivoren tunnettuutta Veli-Pekan [Trivoren toimitusjohtajan] kanssa jäyhien pohjalaisten keskuudessa.

Mikä Trivoressa veti puoleensa?

Vanhakin haluaa vielä oppia jotain uutta, mielenkiintoiset projektit identiteetin- ja pääsynhalllinnan sekä integraatioiden parissa vetivät puoleensa. Tässä ensimmäisten viikkojen aikana olen päässyt jo jollain lailla sisään eri asiakkaiden projekteihin ja täytyy sanoa, että valinta on ollut oikea.

Mitkä asiat saavat sinut innostumaan työssäsi?

Täytyy melko perinteisesti sanoa, että haasteet ja uusien asioiden omaksuminen. Asiakkaiden kanssa yhteiset projektit ovat aina olleet tärkeässä osassa työtäni ja kai siitä jonkinlainen onnistumisen tunne tulee, kun saadaan asiakkaalle tärkeä projekti maaliin siten, että molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä.

Mitkä ominaisuutesi ovat erityisen hyödyllisiä uudessa työssäsi?

Päättäväisyys ja toisaalta halu löytää yhteinen sävel vastapuolen kanssa. Tälläkin ikää löytyy vielä halu oppia uutta ja yrittää sitä kautta löytää asiakkaille paras mahdollinen ratkaisu, joka tuottaa sekä heille että meille.

Mitä odotat trivorelaisuudelta?

Jatketaan samalla tavalla ja nostetaan Trivoren tunnettuutta Suomessa ja ehkä jopa kansainvälisesti!

Mikä on vapaa-ajalla kaikkein mieluisinta puuhaa?

Ulkoilu ja yhdessä touhuaminen perheen kanssa.

 

 

Jaa