Skip to content

Uudet trivorelaiset esittäytyvät: Patrik ja Pasi

Trivorelaiset 09/10/2023
Jaa

Trivorelaisten joukko on jälleen kasvanut uusilla osaajilla. Technical Support Patrik ja UX Engineer Pasi kertovat keitä ovat ja miltä ensimmäiset hetket trivorelaisena ovat tuntuneet.


Patrik, Technical Support

 

Kuka olet ja mistä tulet?

Termos, mä oon Patrik, eli Pate, ja oon lähes paljasjalkainen turkulainen. Opiskelen tässä töiden ohella Tietotekniikan diplomi-insinööriksi, ja tutkinnossani pääaineena toimii älykkäät järjestelmät ja sivuaineenani terveysteknologia. Opiskelut ovat pitkän odotuksen jälkeen onneksi jo loppusuoralla.

 

Mikä Trivoressa veti puoleensa?

Tunsin talosta jo entuudestaan porukkaa, joten olin varma työtovereiden huikeasta laadusta – ja itseasiassa eräs lapsuudenystäväni vinkkasi minulle avoimesta työpaikasta.

Myös työtehtävä oli kiinnostava ja entuudestaan tuttu, sillä taustaani kuuluu ohjelmistokehittäminen ja tekninen tuki. Toki työsuhde-edut ja joustava työaika toimittivat hyvän bonuksen virkaa tässä pohdinnassa.

 

Mitkä asiat saavat sinut innostumaan työssäsi?

Työssäni innostusta luovat uuden tiedon haaliminen ja oppiminen. Työtehtävääni kuuluukin Trivoren tuotteiden ymmärtäminen laaja-alaisesti ja vaikka tukityössä toistuu aina samojen peruspilarien hallitseminen, niin uusi tieto ei varmasti koskaan tule loppumaan kesken. Koen kuitenkin, että työkaverit ovat aina duunipaikan suola ja pippuri, eikä ilman hyvää työilmapiiriä kiinnostavastakaan työtehtävästä saada helposti nieltävää.

 

Mitkä ominaisuutesi ovat erityisen hyödyllisiä uudessa työssäsi?

*Insert classic “olen halukas oppimaan uutta” here*, mutta toden totta tästä piirteestäni on paljon hyötyä teknisessä tuessa. Olen myös rauhallinen, eivätkä pahimmatkaan tulipalot aiheuta paniikkia. Ei stressaamalla selviydy nopeaa reagointia vaativasta työstä kovin hyvin, vaan pitämällä pään kylmänä saa ratkottua ongelmat tehokkaasti.

 

Mitä odotat trivorelaisuudelta?

Odotan avoimuutta, helposti lähestyttävyyttä ja sitä, että mitä ikinä tuleekaan vastaan, selviämme siitä yhdessä.

 

Mikä on vapaa-ajalla kaikkein mieluisinta puuhaa?

Urheilullisesti jalkapallo ja kuntosaliharrastus ovat sisäisen liekkini sytyttäviä kipinänlähteitä. Näiden ulkopuolella rauhalliset koti-illat ja tietokonepelit ovat todella lähellä sydäntäni.

 


Pasi, UX Engineer

 

Kuka olet ja mistä tulet?

Olen Pasi, käyttöliittymäkehittäjä Naantalista ja uusi trivorelainen.

 

Mikä Trivoressa veti puoleensa?

Olin kuullut hyvää Trivoresta ja mielenkiintoinen paikka oli auki. Haastattelussa jäi rento ja hyvä fiilis.

 

Mitkä asiat saavat sinut innostumaan työssäsi?

Uusien teknologioiden opettelu ja ongelmien ratkaiseminen.

 

Mitkä ominaisuutesi ovat erityisen hyödyllisiä uudessa työssäsi?

Se että on kiinnostunut siitä mitä tekee. Kiva tehdä käyttöliittymiä ja kehittää design systemia kun on niistä kiinnostunut.

 

Mitä odotat trivorelaisuudelta?

Monipuolisia mielekkäitä haastavia tehtäviä rennossa työyhteisössä.

 

Mikä on vapaa-ajalla kaikkein mieluisinta puuhaa?

Perheen kanssa ulkoilu, melominen, nyrkkeily, kitaran soittaminen, avantouinti.

 


Haluaisitko Patrikin ja Pasin työkaveriksi? Meillä on haku auki ja etsimme esimerkiksi System Engineer -osaajaa sekä Java-kehittäjää. Kurkkaa kaikki avoimet työpaikkamme täältä ja hae mukaan tiimiin.

Jaa