Skip to content

Uudet trivorelaiset esittäytyvät: Samuli ja Joakim

Trivorelaiset 30/03/2023
Jaa

Trivorelaisten joukko on jälleen kasvanut uusilla osaajilla. System Engineer Samuli ja Junior Developer Joakim kertovat keitä ovat ja miltä ensimmäiset hetket trivorelaisena ovat tuntuneet.


Samuli, System Engineer

 

Kuka olet ja mistä tulet?

Hei, olen Samuli! Asun Turussa, ja valmistuin noin vuosi sitten Turun ammattikorkeakoulusta tieto- ja viestintätekniikan insinööriksi.

Mikä Trivoressa veti puoleensa?

Olin kuullut paljon hyviä kokemuksia Trivoresta ja Trivoren nimi tulikin esille jo kouluaikana. Iso asia mikä Trivoressa veti puoleensa, on mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaansa, ja mahdollisuudet kehittää itseään juuri niillä osa-alueilla, jotka itseä kiinnostaa. Minulle oli myös kerrottu paljon hyvää trivorelaisista ja olen myös itse nyt päässyt näkemään, kuinka mahtava porukka täällä on töissä.

Mitkä asiat saavat sinut innostumaan työssäsi?

Kun työt ovat tarpeeksi haastavia, ja niissä pärjääminen aiheuttaa suurta onnistumisen tunnetta. Myös hyvä työporukka auttaa innostumaan ja jaksamaan töissä.

Mitkä ominaisuutesi ovat erityisen hyödyllisiä uudessa työssäsi?

Pitkä pinna ja yleinen rauhallisuus auttavat varmasti monessakin erilaisessa työssä. Mutta tällä alalla varmaankin ainainen halu oppia uutta on erittäin tärkeää, sillä nämä jutut muuttuvat ja kehittyvät jatkuvasti.

Mitä odotat trivorelaisuudelta?

Hyvä meininki nyt ja tulevaisuudessa!

Mikä on vapaa-ajalla kaikkein mieluisinta puuhaa?

Tuossahan se aika menee elokuvia katsellessa ja videopelejä pelatessa. Aina on myös käynnissä, jos minkälaista projektia.


Joakim, Junior Developer

 

Kuka olet ja mistä tulet?

Olen Joakim, uusimpia lisäyksiä Trivoreen. Olen etsiskellyt tietoa ja ammatillista itseäni ympäri eri tiedekuntia ja siinä sivussa koodannut jatkuvasti harrastuksena. Lopulta annoin rakkaalle harrastukselleni mahdollisuuden ”ihan oikeisiin hommiin” ja aloin suorittaa yliopiston ohjelmointikursseja sekä omasta että muista yliopistoista täydentääkseni vanhaa osaamistani. Asiat alkoivat pian, hieman tuurillakin, loksahtelemaan paikoilleen ja täällä sitä ollaan.

Mikä Trivoressa veti puoleensa?

Itse työn puolesta työaika, etätyö ja työsuhde-edut kuulostivat hyviltä ja elämäntilanteeseeni sopivilta. Lisäksi ystäväni oli kertonut työporukan olevan mukavaa ja rentoa, ja tämä välittyi myös haastattelutilanteessa.

Mitkä asiat saavat sinut innostumaan työssäsi?

Ongelmien ratkaiseminen (paitsi, jos ongelma ei kerta kaikkiaan ota ratketakseen) sekä uuden oppiminen ja sen soveltaminen käytäntöön.

Mitkä ominaisuutesi ovat erityisen hyödyllisiä uudessa työssäsi?

Kiinnostus. Lähtökohtaisesti olen vuorotellen kiinnostunut vähän kaikesta, mutta tuntuu, että kiinnostukseni ohjelmointiin pysyy jatkuvasti vähintään kohtalaisena. Ja kun olen kiinnostunut, olen tehokas.

Mitä odotat trivorelaisuudelta?

Odotan tukevaa työyhteisöä, kiinnostavaa työtä, avointa päätöksentekoa sekä mahdollisuuksia hyvään ura- ja palkkakehitykseen taitojen ja/tai kunnianhimon kasvaessa.

Mikä on vapaa-ajalla kaikkein mieluisinta puuhaa?

Nukkuminen. Hyvinä kakkosina tulevat (PC-)pelaaminen, kitaransoitto, Redditin (doom)scrollaaminen, frisbeegolf ja kuntosali kunhan taas seuraavan kerran innostun.


Haluaisitko Samulin ja Joakimin työkaveriksi? Meillä on haku auki ja etsimme esimerkiksi frontti- ja bäkki-devaajia. Kurkkaa kaikki avoimet työpaikkamme täältä ja hae mukaan tiimiin.

Jaa