Skip to content

Uudet trivorelaiset esittäytyvät: Jenni ja Jarno

Trivorelaiset 19/12/2022
Jaa

Vielä vuoden lopulla trivorelaisten joukko ennätti kasvaa jälleen kahdella mahtavalla uudella osaajalla! Jenni ja Jarno kertovat, keitä ovat ja mitä tunnelmia ensimmäiset hetket Trivorella ovat herättäneet.


Jenni, ID specialist

 

Kuka olet ja mistä tulet?

Olen Jenni, yksi uusista ja ylpeistä trivorelaisista! Olen Turun AMK:sta toukokuussa tieto- ja viestintätekniikan insinööriksi valmistunut turkulainen.

Mikä Trivoressa veti puoleensa?

Olin aivan innoissani, kun kuulin että opiskeluajoilta tuttu trivorelainen Juhani oli suositellut minua Trivorelle! Tuntui hyvältä, että olin mieleen jäänyt noin positiivisesti ja olin kuullut yrityksestä paljon hyvää. Laitoin hakemuksen Trivoren COO Elinalle ja sovimme haastatteluajan.

Haastattelussa minulle selvisi melkoisen pian, että Trivore on yritys, työpaikka ja yhteisö, missä haluaisin ehdottomasti olla osana. Erityisesti minuun vetosi lämmin ilmapiiri, joka toimistolta huokui. Jo haastattelua seuraavana päivänä minulle soitettiin ja sain työtarjouksen. Meni varmaan lähemmäs viisi minuuttia, että oikeasti sisäistin mitään, koska olin aivan ällikällä lyöty ja innoissani, että minut halutaan siihen mahtavaan porukkaan, josta olen kuullut. Taisin tuijottaa puhelinta suu ja silmät apposen auki ensimmäisen puolisen minuuttia ja lopun keskustelua hymyilin niin, että poskia sattui melko hyvä tovi sen jälkeen. Hyväksyin tarjouksen siltä istumalta.

Mitkä asiat saavat sinut innostumaan työssäsi?

Innostun työssäni ongelmien ratkomisesta ja tietysti onnistumisesta, näin yleisesti.

Mitkä ominaisuutesi ovat erityisen hyödyllisiä uudessa työssäsi?

Järjestelmällisyys ainakin tulee mieleen. Olen myös nopea oppimaan ja sisäistämään uutta, mikä auttaa pääsemään jyvälle uudessa työssä.

Mitä odotat trivorelaisuudelta?

Se, mitä eniten toivon työpaikalta, on tavallaan toinen koti. Toki, työ on aina työtä ja kaikesta ei kuulukaan pitää, mutta enpä minä kotonakaan esimerkiksi pidä ikkunoiden pesemisestä tai ruoanlaitosta. Kotiin on silti kiva mennä. Tietynlainen yhteisöllisyys ja samanmielisten ihmisten kanssa toimiminen ovat myös asioita, mitä odotan.

Mikä on vapaa-ajalla kaikkein mieluisinta puuhaa?

Nyt on paha. Yhtä en osaa kyllä nyt valita, mutta vietän melko paljon aikaa tietokoneella pelaten erilaisia videopelejä ja toisaalta myös sohvalla katsellen elokuvia ja sarjoja tehden samalla ristipistotöitä tai kutoen. Ennen tein myös paljon palapelejä, mutta nykyään minulla on kolme kissaa. Niiden kanssa ei palapelejä tehdä.


Jarno, Key Account Manager

 

Kuka olet ja mistä tulet?

Olen Jarno Kuronen, Kankaanpään lahja ICT-maailmalle. Kankaanpäästä lähtöisin, mutkien kautta Turussa opiskellen ja vimoset 15 vuotta Auran suunnalla asustellen.

Mikä Trivoressa veti puoleensa?

Trivoressa veti puoleensa kehitystahti, se mitä on tehty parina viime vuonna. Yrityksen kasvu ja erityisesti ID-tuote.

Mitkä asiat saavat sinut innostumaan työssäsi?

Kollegoiden into ja asenne uuteen. Ammattimaisuus rentouden kera.

Mitkä ominaisuutesi ovat erityisen hyödyllisiä uudessa työssäsi?

Kokemus sekä teknologian ja liiketoiminnan tulkkaaminen yhteen.

Mitä odotat trivorelaisuudelta?

Mageeta seikkailua. Uusia kokemuksia uusien kollegoiden kanssa sekä hedelmällistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa.

Mikä on vapaa-ajalla kaikkein mieluisinta puuhaa?

Jatkuva liike itseä haastaen, triathlon sivulajeineen. Klapinhakkuu, pihatyöt ja luonnosta nauttiminen.

Jaa