Skip to content

Uudet trivorelaiset: Jarno ja Mikko

Trivorelaiset 13/12/2023
Jaa

Trivorelaisten joukko on jälleen kasvanut uusilla osaajilla. Jyväskylästä käsin työskentelevä Senior Software Developer Jarno ja Turun toimistolla viihtyvä Head of Product and Business Mikko kertovat keitä ovat ja miltä ensimmäiset hetket trivorelaisina ovat tuntuneet.


Jarno, Senior Software Developer

Kuka olet ja mistä tulet?

Jarno Jyväskylästä 🙂

Mikä Trivoressa veti puoleensa?

Aikaisempi työkokemukseni oli isommasta firmasta ja minua kiinnosti millaista olisi työskennellä pienemmässä ja suomalaisessa yrityksessä. Turku on myöskin täysin vieras kaupunki minulle, joten ajattelin, että tämä on hyvä tapa päästä tutustumaan uuteen kaupunkiin. Haastattelussa esille tullut mahdollisuus päästää vaikuttamaan IAM-järjestelmän kehitykseen kuulosti myöskin kiinnostavalta.

Mitkä asiat saavat sinut innostumaan työssäsi?

Pidän ohjelmoinnista ja ongelmanratkaisusta. Hyvän toteutuksen tai ratkaisun löytäminen on siistiä.

Mitkä ominaisuutesi ovat erityisen hyödyllisiä uudessa työssäsi?

Minulla on reipas ja avoin asenne uusille haasteille. Olen myös ollut kiinnostunut matematiikasta ja ohjelmoinnista yläasteikäisestä asti.

Mitä odotat trivorelaisuudelta?

Kivoja työkavereita ja sopivasti haastavaa työtä.

Mikä on vapaa-ajalla kaikkein mieluisinta puuhaa?

Vapaa-ajallani tykkään lenkkeillä ja välillä käyn IT-alalle tyypillisesti pelaamassa Padelia kaveriporukalla. Tykkään myös laittaa ruokaa ja löhötä sohvalla kunhan niille jää aikaa.


Mikko, Head of Product and Business

Kuka olet ja mistä tulet?

Tervehdys, olen Mikko Elo ja asun Turun kupeessa Liedossa. Olen tehnyt uraa aikaisemmin tuotteiden ja liiketoiminnan ympärillä operaattoreilla, IT-integraattoreilla ja Softataloissa. Palvelujen ja liiketoiminnan kehittäminen on ollut itselleni aina ”se juttu”.

Mikä Trivoressa veti puoleensa?

Trivoressa oli monta kiinnostavaa puolta. Yrityksen transformaatio kohti omaa tuotemyyntiä oli yksi, vahva läsnäolo Turun alueella myös veti puoleensa sillä olin jo vuosikymmenet työskennellyt pääkaupunkiseudulla olevissa organisaatioissa. Yrityksen toimiala ja vahva osaaminen sekä kasvu teki yrityksestä hyvin potentiaalisen työnantajan oman ydinosaamisen hyödyntämiseen.

Mitkä asiat saavat sinut innostumaan työssäsi?

Olen hiukan ”haaste” orientoitunut, eli sytyn kun hankkeet ja tehtävät ovat normaalia haastavampia. Digitalisaatio, automaatiot ja tietoturva ovat alueena kehittymässä valtavaa vauhtia ja monitahoisuudessaan tuovat tehtäväkenttään mielekästä haasteellisuutta. Samoin kun tavoitteeksi asettaa maailman parhaan tuotteen tekemisen, haastekertoimella voi itsekin pelata sopivasti.

Mitkä ominaisuutesi ovat erityisen hyödyllisiä uudessa työssäsi?

Edellisissä tehtävissä on tullut kerättyä hyvää laaja-alaista osaamista teknologioista ja siitä miten palvelut ja tuotteet kannattaa suunnitella. Lisäksi olen ollut hyvä tunnistamaan teknologian valjastamista uuden liiketoiminnan moottoriksi sekä viemään visiot maaliin.

Mitä odotat trivorelaisuudelta?

Trivorelaisuus tuntui jo heti ensimmäisten päivien jälkeen hyvältä ja kotoisalta. Olemme osaava ja innostunut organisaatio, joka selvästi välittää sekä toisistamme että asiakkaistamme. Odotan että opin tuntemaan kunnolla kaikki muut työntekijät ja kasvan osaksi Trivore-perhettä.

Mikä on vapaa-ajalla kaikkein mieluisinta puuhaa?

Vapaa-ajalla käyn mielelläni Topi-koiran kanssa ulkoilemassa, se pakottaa mukavasti pois päätteeltä, johon toisinaan tulee jäätyä kiinni. Rakentelen myös mielelläni tallissa jonkin projekti-auton tai muun parissa, ne antavat toisenlaisen tulokulman haasteisiin ja ongelmanratkaisuun.


Haluaisitko Jarnon ja Mikon työkaveriksi? Kurkkaa kaikki avoimet työpaikkamme täältä ja hae mukaan tiimiin.

Jaa