Skip to content

Uusi trivorelainen esittäytyy: Anne-Mari

Trivorelaiset 20/06/2023
Jaa

Trivorelaisten joukko on jälleen kasvanut. Harjoittelijaksi Trivorelle helmikuussa tullut, nyt Trivoren markkinointiassistenttina toimiva Anne-Mari kertoo itsestään ja siitä, millaista on olla uusi trivorelainen.


Kuka olet ja mistä tulet?

Olen Anne-Mari, turkulainen markkinointiviestijä, joka valmistui juuri medianomiksi Turun ammattikorkeakoulusta. Virallisesti olen nyt ollut vähän yli kuukauden trivorelainen. Mutta epävirallisesti voinee sanoa, että trivorelaisuuteni alkoi jo helmikuussa, kun tulin tänne harjoittelijaksi.

Mikä Trivoressa veti puoleensa?

Opintoni olivat vuoden alussa sillä mallilla, että olin enää opparia ja harkkaa vaille valmis. Olin jo jonkin aikaa pohtinut, että olisi kiinnostavaa tehdä töitä IT-alalla in-house markkinoijana. Potentiaalisia harkkapaikkoja etsiessäni huomasin, että täällä Trivorella olikin sopivasti paikka auki markkinointiviestinnän harjoittelijalle.

Trivoressa houkutti esimerkiksi se, että hakuilmoituksesta ja verkkosivuilta välittyi mielikuva huumorintajuisesta ja lempeästä työyhteisöstä. Sellaisesta, jossa uskaltaa kysyä ja johon olisi kiva liittyä. Fiilis vahvistui haastattelutilanteessa, joka tuntui enemmän tasavertaiselta keskustelulta, kuin yksipuoliselta kuulustelulta. Päätinkin jo haastattelun aikana, että tulen tänne, jos tilaisuus tarjoutuu. Ja onneksi tarjoutui, koska olen viihtynyt todella hyvin.

Mitkä asiat saavat sinut innostumaan työssäsi?

Innostun erityisesti luovasta suunnittelusta, eli esimerkiksi konseptien ideoinnista ja kehittämisestä. Mielestäni on kiinnostavaa miettiä, miten markkinointiviestinnällisellä sisällöntuotannolla saadaan tuettua strategiaa ja sen tavoitteiden toteutumista.

Mitkä ominaisuutesi ovat erityisen hyödyllisiä uudessa työssäsi?

Olen idearikas ja tunnollinen tekijä. Tykkään myös kehittää aiempaa osaamistani ja olen nopea omaksumaan uusia asioita.

Markkinointialan osaamisen lisäksi minulta löytyy myös aiempaa opinto- ja työkokemusta painoviestinnän, myynnin sekä asiakaspalvelualan tehtävistä. Koen, että noista tietotaidoista on paljon etua ja iloa tätäkin työtä ajatellen.

Mitä odotat trivorelaisuudelta?

Kiinnostavia ja monipuolisia työtehtäviä, joita tehdessä pääsee myös kehittymään ammatillisesti. Tietysti myös hauskoja hetkiä kivan työyhteisön kanssa.

Mikä on vapaa-ajalla kaikkein mieluisinta puuhaa?

Mikä milloinkin. Eri vuodenaikoihin innostun eri asioista, mutta kirjoittaminen, politiikan seuraaminen ja ihmisoikeusasiat kiinnostavat ihan ympäri vuoden. Viime aikoina olen taas pitkästä aikaa palannut digitaalisen kuvittamisen pariin.

Jaa